Befektetés-ösztönzés

Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlésé 46/2010. számú rendeletének értelmében a Pécsi Városfejlesztési Nonprofit Zrt. felel a város befektetés-ösztönzéssel kapcsolatos feladataiért, azaz társaságunk feladata Pécs befektetési, infrastrukturális kínálatának bemutatása. A Pécsi Városfejlesztési Nonprofit Zrt. a fenti cél érdekében készítette el a város befektetés ösztönzéssel kapcsolatos honlapját a Tudás-Park projekt keretében.

A www.pecsinvest.hu címen elérhető honlapon keresztül a befektetők megismerhetik a város által kínált lehetőségeket, mind helyszín, mind emberi erőforrás, oktatás, kutatás és fejlesztés terén, valamint képet kaphatnak a város működéséről, gazdaságáról, szabályozásairól, és a Pécsett működő sikeres vállalkozásokról.

A Pécsi Városfejlesztési Nonprofit Zrt., a speciális egyablakos ügyintézésen keresztül segíti a befektetéseket egészen az érdeklődők pécsi útjának és itt tartózkodásának megszervezésétől, a szükséges dokumentumok előállításán át, potenciális beszállítói hálózat kiépítéséig.

A Pécsi Városfejlesztési Nonprofit Zrt. szakembergárdája, mely mérnökökből, közgazdászokból, jogászokból, területfejlesztési és államigazgatási szakemberekből áll a befektetés minden szakaszában szakmai segítséget és útmutatást biztosít a Pécset választók számára. A Társaság amellett, hogy saját alkalmazottjaival részt vállal a befektetésekből, segít az egyéb szakterületről érkezők (tervezők, műszaki ellenőrök, különleges szakértők) feltérképezésében, szerződtetésében is.

A PVF Zrt. munkatársai természetesen közreműködnek a hatóságokkal és minden egyéb olyan szervezettel (Munkaügyi Hivatallal, Építésügyi Hatósággal, stb.) történő egyeztetésben, melyek szerepet vállalhatnak a befektetés során. Mindemellett a Pécs városát képviselő cég nem csak az általános folyamatokban nyújt fontos támaszt, hanem feladata, hogy bemutassa a beruházáshoz szükséges források uniós vagy hazai forrásból történő támogatásának lehetőségeit, valamint, hogy a befektető számára a pályázatokat el is készíti, valamint le is bonyolítja.

A Pécsi Városfejlesztési Nonprofit Zrt. munkatársai az invest@pecsinvest.com e-mail címen keresztül minden befektetés ösztönzéssel kapcsolatos megkeresésre igyekeznek a lehető legmegfelelőbb ajánlatot adni.