Tájékoztató a „TOP-6.4.1-16-PC1- Fenntartható városi közlekedésfejlesztés – Belváros Észak-déli tengelye közlekedéstengelye fejlesztése” tárgyú projekt keretében 2020. 08. 26. és 2020. 08. 29. közötti

2020. augusztus 25.

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy 2020. 08. 26. napon a „TOP-6.4.1-16-PC1- Fenntartható városi közlekedésfejlesztés – Belváros Észak-déli tengelye közlekedéstengelye fejlesztése” tárgyú projekt keretében megkezdőnek a Bajcsy-Zsilinszky utca - Zólyom utca csomópont északi vonala és a Nagy Lajos király útja közötti szakaszt érintő teljes szélességű aszfaltburkolatfelújítási munkálatok, köszönhetően a Vállalkozó megfeszített ütemű munkavégzésének, valamint a Tettye Fo

2020. 08. 26-án szerdán a meglévő burkolat felmarásra kerül, 2020. 08. 27-28. napon a lokális javítási munkák elvégzésére, a meglévő közmű fedlapok szintre emelésére, valamint 1 réteg aszfaltburkolat fektetésére kerül sor, majd a tervezett ütemezés alapján 2020. 08. 29-én szombaton fejeződhetnek be az aszfaltozási munkálatok.

Az munkálatok ideje alatt kétirányú forgalom fenntartásával történik a közlekedés, azonban sebességkorlátozásra, valamint időszakos torlódásokra az erre közlekedőnek számítania szükséges.

A Vásárcsarnok előtt buszmegállók az építés alatt akadályoztatva lesznek, ezért mindkét megálló ideiglenes jelleggel a Zólyom utcától délre kerül áthelyezésre. Az Utasforgalom számára részletes tájékoztatást a Tüke Busz Zrt. helyez ki az érintett megállókban.

A Bajcsy-Zsilinszky utca nyugati oldali sávjának aszfaltozása során a Bajcsy-Zsilinszky utca - Nagy Lajos király útja csomópontból időszakosan szünetelni fog a Belváros irányából történő áthajtás. A várható korlátozás miatt javasoljuk, hogy a Rákóczi út irányából érkezők a felújítással érintett területet a Szabadság utca – Kálvin utca – Ipar utca kerülőútvonalon közelítsék meg.

Amennyiben előre nem látható akadály nem hátráltatja a kivitelezést, Vállalkozó hétvégi munkavégzés biztosítása mellett legkésőbb 2020. 08. 31. napig befejeződnek a Bajcsy-Zsilinszky utcát érintő aszfaltfelújítási munkálatokat.
Köszönjük a Tisztelt Lakosság türelmét és megértését.

További híreink

Legfrissebb galériák