Friss közlekedési információk a települési mélyvonal csapadékvíz elvezetési projekthez kapcsolódóan

2022. május 5.

Az előzetes terveknek megfelelő ütemben zajlanak a TOP-6.3.3-15-PC1-2016-00005 azonosítószámú, Pécs települési mélyvonal csapadékvíz elvezetésének korszerűsítése tárgyú projektben az 1-0-0 főgyűjtő csapadékvíz-csatornával kapcsolatos kivitelezési munkák.

A munkálatok tovább folytatódnak a Veress Endre utcában a Szőnyi Ottó utcától nyugatra, a Bánki Donát utca irányába. A korlátozással érintett területen a váltakozó irányú forgalmat jelzőlámpás irányítással biztosítják.

2022. május 10–11-én a Szilárd Leó parkban, a Mecsek Áruházzal szembeni parkoló és a Veress Endre utcai Rendelőintézet keleti oldalán található nagy parkoló egyes részeit részlegesen lezárják és aszfaltozzák.

A Belváros irányú Szőnyi Ottó utca, rendelő elnevezésű autóbusz megállóhely továbbra is a korábban kialakított ideiglenes helyen marad.

A közforgalmi utakon, a korlátozások területén 30 km/h sebesség korlátozás és parkolási tilalom is érvényben lesz.

Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata mindent megtesz annak érdekében, hogy a kivitelezés a lehető legkisebb mértékben befolyásolja az itt élők és az érintett területet használók mindennapjait, a beruházás során továbbra is a lakosság megértését és türelmét kéri.

Kérjük a tisztelt pécsieket, hogy a kivitelezési munkálatok idején körültekintően és fokozott türelemmel közlekedjenek.

További híreink

Legfrissebb galériák