Zöldfórum a KÉK-Zöld Irodában

2013. július 8.

2013. július 10-én 17.30-kor kerül sor a KEOP-6.2.0./B/09-11-2011-0036 kódszámú „KÉK-Zöld Iroda” című pályázat Zöldfórum című programsorozatának harmadik eseményére.

Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata, a Kertvárosiak az Élhető Kertvárosért Egyesület, az Ökováros-Ökorégió Alapítvány, valamint a Pécsi Városfejlesztési Nonprofit Kft,. tisztelettel meghívja Önt, az Új Széchenyi Terv keretében elnyert „KÉK-Zöld Iroda” című nyertes projekt következő eseményére. A Zöldfórum a KÉK-Zöld Iroda projekt lakossági szemléletformáló programja keretében kerül megrendezésre a KÉK-Zöld házban. Az esemény a projekt két éve alatt minden hónap második szerdáján 17.30 órától valósul meg, és elsősorban pécsi társasházak, lakóközösségek házmestereit, közös képviselőit és lakossági érdeklődőit várja.
 

A Zöldfórum célja tájékoztatást nyújtani hétköznapi életünkben megjelenő, főként fenntarthatósági, környezettudatos életmódbeli problémákra, és megoldási lehetőségekre. Az előadásokat civil szervezetekkel, hivatali szervekkel, szolgáltatókkal együttműködve valósítják meg a szervezők.
A harmadik alkalom témája: Hulladékgazdálkodás Pécsett és környékén - avagy szelektív gyűjtés és/vagy hulladéklerakás –
 

A témáról a BIOKOM Kft. projektmenedzsere Mindum Károly beszél, majd a felmerülő kérdéseket közösen vitathatják meg az érdeklődők.
A fórumon az alábbiakról esik szó:
- korszerű hulladéklerakás
- hulladéklerakók rekultivációja, utógondozása
- szelektív gyűjtési rendszer jelentősége
- Mecsek-Dráva projekt bemutatása

További híreink

Legfrissebb galériák