Zöldműves klub a KÉK-Zöld Irodában

2013. július 19.

A KÉK-Zöld Iroda újabb tartalmas és új éleményekkel teli kikapcsolódást kíván a pécsi és kertvárosi gyermek korosztálynak és szüleiknek.

Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata, a Kertvároisak az Élhető Kertvárosért Egyesület és az ÖKOVÁROS-ÖKORÉGIÓ Alapítvány által konzorciumi formában megvalósítandó KÉK-Zöld Iroda projekt különféle fenntarthatósági, krönyezetvédelmi, hulladékgazdálkodási, környezeti neveléssel várja Pécs és Kertváros lakóit a kicsiktől a nyugdíjas korosztályig a Melinda Parkban található KÉK-Zöld házba.
 

A Zöldműves klub a projekt két éve alatt kétheti rendszerességgel szerdai napokon valósul meg. A klub foglalkozásaira azon érdeklődőket várják, akik szeretnek jó hangulatban közösen barkácsolni hétköznapi, gyakran hulladék alapanyagokból, szívesen lesnek el környezettudatos praktikákat, melyeket hétköznapi életükben megvalósíthatnak.
 

Július 24-én 15:00-tól két órán át várják a gyerekeket és szüleiket a Zöldműves klub keretében, ahol ezúttal szelektív hulladékgyűjtőt készíthetnek a gyerekek kartonhulladékból.
A program házigazdája és megvalósítója az Ökováros Ökorégió Alapítvány minden érdeklődőt szeretettel vár az eseményre, mely nem csak hasznos időtöltés, tanulás és kikapcsolódás, hanem remek közösségi program, és fontos lépés a fenntarthatóbb hétköznapi életünk felé.

A programmal kapcsolatban érdeklődni az info@okovaros-okoregio.hu  e-mail címen lehet.

További híreink

Legfrissebb galériák