Zöldműves klub a KÉK-Zöld Irodában

2013. augusztus 5.

2013. augusztus 7-én 17:00-kor kerül sor a KEOP-6.2.0./B/09-11-2011-0036 kódszámú „KÉK-Zöld iroda megvalósítása a Melinda Parkban” című pályázat Zöldműves klub című programsorozatának hetedik eseményére.

Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata, a Kertvárosiak az Élhető Kertvárosért Egyesület, az Ökováros-Ökorégió Alapítvány, valamint a Pécsi Városfejlesztési Nonprofit Kft,. tisztelettel meghívja Önt, az Új Széchenyi Terv keretében elnyert „KÉK-Zöld Iroda megvalósítása a Melinda Parkban” című nyertes projekt következő eseményére. A Zöldműves klub a KÉK-Zöld iroda projekt lakossági szemléletformáló programja keretében kerül megrendezésre a KÉK-Zöld házban. Az esemény a projekt két éve alatt kéthetente szerdánként valósul meg. A klub foglalkozásaira azon érdeklődő gyerekeket és szüleiket várja, akik szeretnek jó hangulatban közösen barkácsolni akár egy remek játékot hétköznapi, gyakran hulladék alapaanyagokból.
 

A hetedik alkalom témája: Készítsünk üvegzenekart!
 

Különleges játékban lehet részük a jelenlévőknek; egyszerű, hétköznapi üvegeken lesznek képesek dallamot játszani. Hogy miben rejlik a titok, azt a helyszínen lehet meglátni, megtapasztalni. A szervezők egyéb, hétköznapi eszközökből készíthető zörgő, ritmus hangszerek alkotásához adnak ötleteket.

További híreink

Legfrissebb galériák