Búza téri termelői piac október 12-én

2013. október 11.

A Búza téri termelői piac helyi termékekkel várja az érdeklődőket október 12-én és utána minden szombaton! Az október 12-én megrendezésre kerülő piac célja, hogy feltárja a vásárlók igényeit a termelői piacok, illetve az ott kínált termékek iránt, valamint, hogy segítse a helyi termelőket portékájuk értékesítésében.

Pécs városának célja, hogy a helyi kereskedelmet támogassa és minden lehetőséget megragadjon a helyi értékek támogatására és felkarolására. Ennek egyik kiemelkedő példája a Búza téren a város cégei (Pécs Patrónus Kft., Pécs Holding Zrt.) által életre hívott termelői piac, melyre október 12-én és utána minden szombaton 7 és 12 óra között kerül sor.

A Pécsi Városfejlesztési Nonprofit Zrt. a CENTRAL MARKETS projekt keretében feladatként vállalta a helyi piacok fejlesztésének támogatását, mely érdekében feltérképezésre kerülnek (fókuszcsoportos kutatással és kérdőíves megkérdezéssel) a Búza téri piac kitörési pontjai, erősségei és lehetőségei. A PVF Zrt. a projekt eredményeképpen egy helyi márka megvalósítására tesz majd javaslatot, melynek célja, hogy segítségével könnyebbé váljon a belvárosi és más városrészekben megvalósuló piacok kommunikációja és közéletben való meghonosítása.

A rendezvény időpontjában az érintett parkolási zónában ingyenes a parkolás!

A rendezvény időpontja, helyszíne: 2013. október 12, 7-12 óráig, Búza tér

Résztvevők: helyi termelők

A Pécsi Városfejlesztési Nonprofit Zrt. ezúton köszöni az együttműködést a Pécsi Patrónus Kft.-nek és Pécs Holding Zrt.-nek.

A rendezvényen való részvételt és a piacról szóló tudósítást előre is köszönjük a sajtó munkatársainak.

További híreink

Legfrissebb galériák